Blog

11 september 2015
Hemze

Je moet het gewoon doen!

Gek werd ik van al mijn gedachten. Ik kon mij bijna niet meer focussen op mijn werk. Tijdens mijn werkzaamheden als logopedist in de vrije vestiging kwamen er keer op keer nieuwe ideeën boven. Dat was voor mij het moment om te zeggen: 'ik ga iets doen met alle plannen'. Het was al snel duidelijk wat ik wilde. Nieuw materiaal ontwikkelen speciaal voor en door de logopedist.
1 april 2016
Droombaan

Wat is je droombaan?

Terwijl ik lees wat er op het kaartje aan het theezakje staat, hang ik het zakje in een glas met heet water. Ik bedenk mij dat het logopedisten vak toch wel echt mooi is. Het is alleen zonde dat nog heel veel mensen niet weten wat een logopedist precies doet.
20 januari 2017

Hoe kom je op Hemze?

Hoe kom je erop om je spel Hemze te noemen? Voor mij is het logisch te verklaren. Voor heel veel mensen niet. Is het streektaal of een landelijk veel gemaakte fout bij jonge kinderen? Mijn zusje, broertje en ik hebben […]
31 januari 2017

New Energy

Het is prachtig winterweer. Een strakke blauwe lucht, zonnetje erbij en net rond het vriespunt. Ik fiets rustig op mijn fietsje genietend van de omgeving waarin ik tijdelijk woon. Een mooie landelijke omgeving, waar de kippen in de voortuin lopen, mensen de bomen snoeien op een houten ladder en men het op zaterdag niet kan schelen hoe zij eruit zien.
21 februari 2017

Waardering

Voor het eerst was ik op het NVLF-congres. Wanneer je al acht jaar als logopedist werkt vond ik het wel eens tijd om te kijken hoe het eraan toe zou gaan op ‘het’ congres. Zou het mij iets opleveren? Hebben ze veel nieuws te melden? En, eerlijk is eerlijk, ik had mijn spel in mijn achterhoofd dus wilde ik de materialenmarkt goed bekijken
2 juli 2017

Strijken is goed voor je

Daar sta je dan. Alle was verzameld van het droogrek en uit de droger. Strijkijzer gevuld met water, muziekje aan en gaan. Het eerste kledingstuk gaat nog wel, maar dan begint het… het denken.